Lock-up

dinsdag 29 november – vicki browhuis 's-Hertogenbosch

Bellen voor het goede doel

Op 29 november is het Giving Tuesday, een wereldwijde beweging gericht op het belang van geven. Die dag organiseert het Vicki Brownhuis voor het eerst in haar 30-jarig bestaan een Lock-up in het centrum voor leven met en na kanker aan de Aartshertogenlaan. Een belteam benadert dan zakelijke en privé relaties om zo veel mogelijk geld op te halen voor ons centrum voor leven met en na kanker.

Heb jij een groot zakelijk netwerk, een paar uur tijd om een belangrijke, maatschappelijke bijdrage te leveren en ben je niet bang om de telefoon te pakken? Het zou geweldig zijn als jij je bij ons belteam voegt. Je doet dit echt voor het goede doel. Meld je aan via onderstaande button bij Lieke Coppens, projectleider van de Lock-up. Zij neemt dan contact met je op.

Wat vragen we van je?

Vanzelfsprekend ben je op 29 november beschikbaar om samen met andere enthousiastelingen te bellen. Dat doen we vanuit ons centrum, dé plek waarvoor je je inzet. In aanloop naar de dag is er een voorbereidende bijeenkomst in ons centrum, zodat je echt voelt hoe het bij ons is en dat kan overbrengen aan anderen. Vervolgens ga je aan de slag, warm jij jouw netwerk alvast op en werf je actief sponsors, zodat jouw telefoontje op de dag zelf enkel nog een formaliteit is. En natuurlijk is het fijn als je ons regelmatig laat weten hoe het gaat.

Wat brengt het jou?

Allereerst een flinke dosis gezelligheid, hulp bij de voorbereidingen en de kans om je netwerk verder uit te breiden. Daarnaast is het een mooie gelegenheid om uiting te geven aan hoe jullie maatschappelijk verantwoord ondernemen en waarom je ons centrum een warm hart toedraagt. Je zet jezelf en jouw organisatie op de kaart doordat wij jou en je organisatie via onze communicatie-uitingen in de schijnwerpers zetten.
Maar er is meer. Jij zet jouw kostbare tijd én netwerk in voor onze organisatie en daar doen wij iets voor terug.

  • Je krijgt een jaar lang ondersteuning van het Vicki Brownhuis voor personeel in jouw organisatie dat te maken heeft (gehad) met kanker. Denk aan psychosociale ondersteuning, activiteiten en ontspanning. 
  • We kunnen een presentatie over het Vicki Brownhuis en ons werk geven bij jou op kantoor of in ons centrum.
  • We hebben handvatten voor organisaties om werknemers die te maken hebben met kanker te ondersteunen op de werkvloer.

 

Waar gaat de opbrengst naar toe?

Als vrijwilligersorganisatie is het Vicki Brownhuis geheel afhankelijk van sponsoracties, donaties en subsidies. Door met de Belmarathon zoveel mogelijk geld op te halen, kunnen wij onze dienstverlening voor iedereen die wordt geraakt door kanker voortzetten en ontwikkelen. Ons centrum biedt een informele ontmoetingsplek voor iedereen die wordt geraakt door kanker en ondersteunt bij alles wat de ziekte kanker in het dagelijks leven kan teweegbrengen. Denk aan neuropathie, minder concentratie, geheugen en energie, en emoties als verdriet en onzekerheid. Je vindt bij ons een luisterend oor, lotgenotencontact, informatie en ontspannende activiteiten. Giften zijn aftrekbaar, omdat het Vicki Brownhuis een ANBI is. Daarnaast zijn wij CBF erkend.

Bevestigde deelnemers

Met dank aan onze sponsor in natura

Met steun van het Nationaal Fonds Tegen Kanker
Het Nationaal Fonds Tegen Kanker steunt dit jaar niet alleen de Spinningmarathon maar ook de Lock-up. Dat doet de stichting zowel financieel als door het verder verspreiden van de promotie. Het NFTK zet zich in voor een Langer Beter Leven voor mensen met kanker en hun naasten door in te zetten op de waarde van Voeding, Beweging en Welzijn na de diagnose.