Club van 100

Steun het Vicki Brownhuis en word lid!

Kanker op de werkvloer

Iedereen heeft wel op de een of andere manier te maken met kanker. Je bent misschien zelf patiënt of één of meerdere collega’s hebben de ziekte. Het is dan fijn dat er een plek is waar je terecht kunt voor erkenning en steun. Het Vicki Brownhuis is zo’n plek. Jaarlijks zijn er ongeveer 7000 contactmomenten waarbij wij voorzien in de grote vraag naar psychosociale ondersteuning.

Club van 100 Vicki Brownhuis

Waarom de Club van 100?

De leden van de Club van 100 stellen het Vicki Brownhuis in staat de activiteiten voor haar gasten voort te zetten en verder te verbeteren. Ook draagt de Club van 100 bij aan een grotere bekendheid van het Vicki Brownhuis bij hun eigen medewerkers in de regio ’s-Hertogenbosch.
Op deze manier sluit de Club van 100 aan bij de gedachte van maatschappelijk verantwoord en duurzaam ondernemen. Met je onderneming kun je daadwerkelijk iets betekent voor de maatschappij. In je eigen regio en voor je eigen werknemers, dat geeft toch een goed gevoel!

Wat is het?

De Club van 100 bestaat uit 100 bedrijven, uit ‘s-Hertogenbosch en omstreken, die het Vicki Brownhuis een warm hart toedragen. Deze bedrijven verbinden zich voor drie, twee of één jaar aan het Vicki Brownhuis.

Wat doen we voor je als lid?

  • Jaarlijkse Masterclass: Deze ontmoetingsdag heeft een link met ‘kanker op de werkvloer’ en is toegespitst op bedrijven en ondernemers. De eerste Masterclass wordt georganiseerd i.s.m. Salesforce en gaat over digitale innovatie en gezondheidszorg.
  • Jaarlijkse Studiedag: Op deze dag delen we praktische informatie met HR-professionals en ondernemers, die zij direct in de praktijk kunnen toepassen. En natuurlijk is er de mogelijkheid voor bedrijven om elkaar te ontmoeten en beter te leren kennen.
  • Gratis KoffieBreak pakket: Rond Wereldkankerdag ontvangt je het KoffieBreak pakket waarmee je de drempel over praten over kanker op de werkvloer kunt verlagen en meteen ‘koffiedrinkt’ voor het Vicki Brownhuis. 

Hoe werkt het?

Voor € 995,- per jaar ben je al lid van deze unieke Club van 100 (kosten fiscaal aftrekbaar). De contributie komt volledig ten goede aan het Vicki Brownhuis en de psychosociale ondersteuning van onze gasten.

Ga je ook voor Goud?

Verbind je drie jaar aan het Vicki Brownhuis en ontvang een gouden onderscheiding. Een tweejarig lidmaatschap levert je bedrijf een zilveren onderscheiding op, en een éénjarig een bronzen. Je bedrijf krijgt hiervan een (digitaal) keurmerk, waarmee je je betrokkenheid ook online kunt tonen!