Club van 100

Steun het Vicki Brownhuis en word lid!

Kanker op de werkvloer

Iedereen heeft wel op de een of andere manier te maken met kanker. Je bent misschien zelf patiënt of één of meerdere collega’s hebben de ziekte. Het is dan fijn dat er een plek is waar je terecht kunt voor erkenning en steun. Het Vicki Brownhuis is zo’n plek. Jaarlijks zijn er ongeveer 7000 contactmomenten waarbij wij voorzien in de grote vraag naar psychosociale ondersteuning.

Club van 100 Vicki Brownhuis

Waarom de Club van 100?

De leden van de Club van 100 stellen het Vicki Brownhuis in staat de activiteiten voor haar gasten voort te zetten en verder te verbeteren. Ook draagt de Club van 100 bij aan een grotere bekendheid van het Vicki Brownhuis bij hun eigen medewerkers in de regio ’s-Hertogenbosch.
Op deze manier sluit de Club van 100 aan bij de gedachte van maatschappelijk verantwoord en duurzaam ondernemen. Met je onderneming kun je daadwerkelijk iets betekent voor de maatschappij. In je eigen regio en voor je eigen werknemers, dat geeft toch een goed gevoel!

Wie zijn onze leden?

De Club van 100 bestaat uit ondernemers en bedrijven uit de regio ’s-Hertogenbosch, die het Vicki Brownhuis een warm hart toedragen. Samen met deze ondernemers willen wij aan een, financieel, stevig Vicki Brownhuis bouwen.

Voordeel voor onze clubleden:

  • Vooral een heel goed gevoel van betrokkenheid bij een belangrijk regionaal goed doel!
  • De mogelijkheid om je eigen bedrijf voor te stellen aan de andere Clubleden in de nieuwsbrief.
  • Naamsbekendheid, want jij wordt met je (bedrijfs)naam opgenomen in de Vicki Brown Boom. Deze komt op een speciale plek in ons huis te staan.
  • Je vermelding op vickibrownhuis.nl
  • Online middelen voor op je eigen website. Zo laat je ook anderen zien dat je maatschappelijk betrokken bent bij het Vicki Brownhuis.
  • Een logo voor in je (maatschappelijk) jaarverslag.

Draag bij aan het fundament

Samen met de Club van 100 wordt er aan een ‘stevig’ Vicki Brownhuis gebouwd. Iedereen kan hier zijn of haar ‘steentje’ aan bijdragen. ‘Stenen’ zijn verkrijgbaar vanaf € 1.000,-. Hoe meer stenen je bijdraagt, hoe steviger ons fundament. Als ondernemer of bedrijf kun je optimaal profiteren van het belastingvoordeel dat je krijgt als jij aan goede doelen geeft. Van je gift krijg je ongeveer de helft terug van de belasting.

Voorbeeld deelname Club van 100:

  • Je draagt 3 stenen bij: € 3.000
  • Belastingteruggave: € 1.500
  • Je betaalt in feite: € 1.500,-*

* Laat je accountant de precieze teruggave berekenen. Dit is afhankelijk van je eigen cijfers.

Ga je ook voor goud!

Na aankoop van de eerste ‘steen’ of ‘stenen’ van € 1.000,- kun je aanvullend eventueel ook een ‘steentje’ van € 500,- afnemen. Als lid van de Club van 100 steun je ons enorm met een belastingvrije of fiscaal gunstige schenking! De gehele opbrengst komt volledig ten gunste van het Vicki Brownhuis.
Wij zijn CBF gecertificeerd en hebben uiteraard een ANBI status.

Bouw mee aan een stevig Vicki Brownhuis! Verbind je nu 3 jaar aan dit regionale zeer maatschappelijk goede doel en ontvang het Gouden Club van 100 logo. Bouw je 2 jaar mee, dan krijg je de Zilveren onderscheiding. Ook voor éénmalige giften zijn wij erg dankbaar en dat tonen we met een Bronzen Club van 100 logo. Je bedrijf krijgt hiervan een (digitaal) keurmerk, waarmee je je betrokkenheid ook online kunt tonen!