Club van 100

Steun het Vicki Brownhuis en word lid!

Kanker op de werkvloer, gezin en familie

Iedereen heeft wel op de een of andere manier te maken met kanker. Je bent misschien zelf patiënt of één of meerdere collega’s hebben de ziekte. Het is dan fijn dat er een plek is waar je terecht kunt voor erkenning en steun. Het Vicki Brownhuis is zo’n plek. Jaarlijks zijn er ongeveer 7000 contactmomenten waarbij wij voorzien in de grote vraag naar psychosociale ondersteuning.

Club van 100 Vicki Brownhuis

Waarom de Club van 100?

De leden van de Club van 100 zijn particulieren, ondernemers en bedrijven. Door hun betrokkenheid is het Vicki Brownhuis in staat de activiteiten aan haar gasten voort te zetten en verder uit te breiden. Ook draagt de Club van 100 bij aan een grotere bekendheid van het Vicki Brownhuis in de regio ’s-Hertogenbosch. Veel mensen weten nl. niet dat je voor psychosociale ondersteuning gewoon bij ons binnen kunt lopen. Zonder wachttijd!

Op deze manier sluit de Club van 100 aan bij maatschappelijke betrokkenheid en het maatschappelijk verantwoord ondernemerschap. Met je eigen onderneming kun je daadwerkelijk iets betekenen voor de maatschappij en voor je eigen werknemers, dat geeft een goed gevoel!

Wie zijn onze leden?

Particulieren, ondernemers en bedrijven uit de regio ’s-Hertogenbosch, die het Vicki Brownhuis een warm hart toedragen. Samen bouwen wij aan een financieel stevig Vicki Brownhuis. Doe jij ook mee?

Voordeel voor onze clubleden:

 • De toolkit “omgaan met kanker op de werkvloer”.
 • De mogelijkheid om je eigen bedrijf voor te stellen aan de andere clubleden in de nieuwsbrief.
 • Naamsbekendheid, want jij wordt met je (bedrijfs)naam opgenomen in de Vicki Brown Boom. Deze komt op een speciale plek in ons huis te staan.
 • Je vermelding op vickibrownhuis.nl
 • Online middelen voor op je eigen website zodat anderen zien dat je maatschappelijk betrokken bent bij het Vicki Brownhuis.
 • Een logo voor in je (maatschappelijk) jaarverslag.
 • Een koppeling met op maat gemaakte projecten voor verschillende groepen gasten.

Draag bij aan het fundament

Samen met de Club van 100 bouwen we aan een stevig Vicki Brownhuis. Het Vicki Brownhuis ondersteunt je als partner over hoe om te gaan met kanker op de werkvloer.
Als ondernemer of bedrijf kun je optimaal profiteren van het belastingvoordeel dat je krijgt als jij aan een goed doel geeft. Van je gift krijg je ongeveer de helft terug van de belasting.

Voorbeeld deelname Club van 100:

 • Als partner draagt u bij: € 3.000,-
 • Belastingteruggave:        € 1.500,-
 • U betaalt in feite:             € 1.500,- *

* Laat je accountant de precieze teruggave berekenen. Dit is afhankelijk van je eigen cijfers. Zie ook www.belastingdienst.nl.

Grote giften en nalatenschappen

Met een grote donatie of een bijzondere schenking zoals een legaat help je ons enorm. Wij kunnen dan de volgende plannen realiseren:

 • Op maat gemaakte projecten voor verschillende groepen gasten.
 • Aantrekken van speciale professionele vrijwilligers voor specifieke activiteiten.
 • Het beter bereiken van een diversiteit aan potentiële gasten.
 • Het professionaliseren van de interne processen.

Je steunt ons enorm door ons op te nemen in je testament. Of door een, fiscaal gunstige, schenking. Wees gerust, de gehele schenking of het legaat komt volledig ten goede aan het Vicki Brownhuis. Vanwege onze ANBI status hoeven wij geen successierecht of schenkingsbelasting te betalen. Ook goed om te weten is dat wij CBF gecertificeerd zijn.

*Algemeen Nut Beogende Instelling