Bellen voor het goede doel

Op zondag 18 september organiseert het Vicki Brownhuis voor het eerst in haar 30-jarig bestaan een Belmarathon in ‘Hotel Central’ in ‘s-Hertogenbosch. We vragen een groep enthousiaste mensen hun zakelijk netwerk in te zetten door op die dag zo veel mogelijk mensen te bellen en te vragen ons centrum voor leven met en na kanker te sponsoren. 

Heb jij een groot zakelijk netwerk, een paar uur tijd om een belangrijke, maatschappelijke bijdrage te leveren en ben je niet bang om de telefoon te pakken? Meld je dan aan en help het Vicki Brownhuis nieuwe sponsors te vinden. Stuur daarvoor een mail naar Lieke Coppens, projectleider van de Belmarathon. Zij neemt dan contact met je op.

Wat vragen we van je?

Vanzelfsprekend ben je op 18 september tussen 10.00 – 14.00 uur beschikbaar om samen met andere enthousiastelingen te bellen. Dat doen we in Brasserie Cé, die Hotel Central voor ons beschikbaar stelt. In aanloop naar de dag kom je naar de voorbereidende bijeenkomst in ons centrum, zodat je echt voelt hoe het bij ons is. Vervolgens warm jij jouw netwerk alvast op en werf je actief sponsors, zodat jouw telefoontje op de dag zelf enkel nog een formaliteit is. Je laat ons tussentijds weten hoe het gaat.

Wat brengt het jou?

Allereerst een flinke dosis gezelligheid, hulp bij de voorbereidingen en de kans om je netwerk verder uit te breiden. Daarnaast is het een mooie gelegenheid om uiting te geven aan hoe jullie maatschappelijk verantwoord ondernemen en waarom je ons centrum een warm hart toedraagt. Je zet jezelf en jouw organisatie op de kaart doordat wij jou en je organisatie via onze communicatie-uitingen in de schijnwerpers zetten.
Maar er is meer. Jij zet jouw kostbare tijd én netwerk in voor onze organisatie en daar doen wij iets voor terug.

  • Je krijgt een jaar lang gratis ondersteuning van het Vicki Brownhuis voor personeel in jouw organisatie dat te maken heeft (gehad) met kanker. Denk aan psychosociale ondersteuning, activiteiten en ontspanning.
  • We kunnen een presentatie over het Vicki Brownhuis en ons werk geven bij jou op kantoor of in ons centrum.
  • We hebben handvatten voor organisaties om werknemers die te maken hebben met kanker te ondersteunen op de werkvloer.

Waar gaat de opbrengst naar toe?

Als vrijwilligersorganisatie is het Vicki Brownhuis geheel afhankelijk van sponsoracties, donaties en subsidies. Door met de Belmarathon zoveel mogelijk geld op te halen, kunnen wij onze dienstverlening voor iedereen die wordt geraakt door kanker voortzetten en ontwikkelen. Ons centrum biedt een informele ontmoetingsplek voor iedereen die wordt geraakt door kanker en ondersteunt bij alles wat de ziekte kanker in het dagelijks leven kan teweegbrengen. Denk aan neuropathie, minder concentratie, geheugen en energie, en emoties als verdriet en onzekerheid. Je vindt bij ons een luisterend oor, lotgenotencontact, informatie en ontspannende activiteiten. Giften zijn aftrekbaar, omdat het Vicki Brownhuis een ANBI is. Daarnaast zijn wij CBF erkend.

Binnenkort vind je hier wie deelneemt aan de Belmarathon.

Met dank aan onze sponsor in natura

Met steun van het Nationaal Fonds Tegen Kanker
Het Nationaal Fonds Tegen Kanker steunt dit jaar niet alleen de Spinningmarathon maar ook de Belmarathon. Dat doet de stichting zowel financieel als door het verder verspreiden van de promotie. Het NFTK zet zich in voor een Langer Beter Leven voor mensen met kanker en hun naasten door in te zetten op de waarde van Voeding, Beweging en Welzijn na de diagnose.