Alles kan en niks moet...

Door het bieden van ondersteuning, ontspanning en informatie helpen wij onze gasten na de diagnose kanker weer in balans te komen. Je kunt bij ons een kopje koffie drinken, je verhaal vertellen, informatie vragen of deelnemen aan een individuele- of groepsactiviteit, waarbij er ruimschoots de gelegenheid is voor informeel lotgenotencontact. Alles kan en niets moet…

Benieuwd welke activiteiten er allemaal zijn? We hebben ze hier voor je op een rijtje gezet. Er is voor elk wat wils. In de kalender vind je alle informatie over een activiteit en je kan je direct inschrijven.

Ondersteuning wordt in de eerste plaats verleend door onze gastvrouwen en -heren die je een warm welkom heten en een luisterend oor bieden. Aanvullend is een afspraak mogelijk bij onze psycholoog of begeleiding door ons verlies en rouwteam. Ook vind je bij ons steun in groepsverband d.m.v. bijeenkomsten met lotgenoten.

Lotgenotenbijeenkomst vrouwen met uitgezaaide borstkanker
Lotgenotenbijeenkomst vrouwen met uitgezaaide borstkanker
Lotgenotenbijeenkomst jonge vrouwen met kanker
Lotgenotenbijeenkomst jonge vrouwen met kanker (Bondgirls)
Rouwverwerking Verliesbegeleiding
Rouwverwerking en verliesbegeleiding door professionals
golden girls
Lotgenotenbijeenkomst vrouwen met kanker (Goldengirls)
Lotgenoten bijeenkomst Stomadragers
Bijeenkomsten van de Stomavereniging voor lotgenoten
lotgenoten prostaatkanker
Lotgenotenbijeenkomst mannen met prostaatkanker

Het weer in balans komen na de diagnose kanker kan een zwaar en lang proces zijn, waarin angst en nare bijwerkingen overwonnen moeten worden. Onze activiteiten zijn er op gericht om even helemaal uit het hoofd te komen en alle spanningen los te laten. We bieden allerlei massages, maar ook ontspanning in de vorm van expressie en bewegen.

Voetmassage
Massages
Geleide meditatie
Geleide meditatie
Koken
Kookworkshop
Diepte ontspanning
Diepte ontspanning
Mindfulness
Mindfulness
Schilderen
Schilderen
Energetische therapie
Energetische ontspanning
Yoga
Yoga
Zingen
Shiatsu
Shiatsu
Wandelen
Wandelen
Fotografiecursus
Fotografie cursus

Door het jaar heen organiseren we themabijeenkomsten over een specifiek kanker gerelateerd onderwerp. Deze bijeenkomsten zijn zowel interessant voor mensen met kanker als naasten, collega’s en (zorg)professionals. We houden inloopochtenden in ziekenhuizen in de regio op de afdeling oncologie. Je krijgt informatie over ons huis en we kijken graag samen naar je behoefte.

Themabijeenkomsten
Themabijeenkomsten
Jeroen Bosch Ziekenhuis
Inloopochtend Jeroen Bosch Ziekenhuis
Bernhoven Ziekenhuis Uden
Inloopochtend Bernhoven Ziekenhuis