Je bekijkt nu Hockeycoach Marc Lammers signeert boek Flow voor Vicki  Brownhuis.
Hockeycoach Marc Lammers signeert boek Flow voor Vicki Brownhuis.

Olympisch topcoach Marc Lammers inspireerde alle 62 deelnemers van de KoffieBreak op 4 februari. Hij vertelde hoe hij met 11 stappen FLOW wist te bereiken en daardoor Goud wist te behalen. Tips en trucs die iedereen kan toepassen in zijn dagelijks leven. In sport, werk en thuis! Want met een team dat betrokken is sta je sterk. Als één van je naasten wordt getroffen door kanker betekent dat vaak topsport voor het hele gezin. Omdat zijn verhaal voor ons allemaal waardevol is doet Marc Lammers ons een geweldig aanbod. Tijdelijk doneert hij de helft van de opbrengst aan het Vicki Brownhuis.

Bestel zijn boek vóór 25 arpil maart. Binnen onze regio bezorgen wij. (Daarbuiten € 6,- verzendkosten (envelop + porto).  Eind april/begint mei ontvang je het door Marc persoonlijk gesigneerde boek.

Bekijk hier de oproep van onze directeur Jacqueline

BOEK BESTELLEN

Het gevoel van flow

Iedereen herkent, dat voelt goed en het leidt tot onvermoede prestaties. Marc Lammers en Ton Hendrickx bewijzen dat flow maakbaar is. Voor uw team, uw bedrijf of uw organisatie. Aan de hand van een flow-opstelling met elf eigenschappen verklaren zij de groeiende kans om als team in een flow te komen. De effectiviteit van teamleden en het gezamenlijke resultaat verbetert hierdoor. Flow leidt tot winst.

Marc Lammers veroverde als hockey(bonds)coach vele internationale titels, waaronder het Europees, Wereld- en Olympisch Kampioenschap:
“Wij zijn tot veel meer in staat dan we zelf denken. Jezelf overtreffen is niet langer een verrassing.
“Ton Hendrickx werkt met zijn bedrijf Heruitvinder voor vele opdrachtgevers:
“Flow is gratis, maar je krijgt het niet voor niks. Je inspanningen richten op flow verveelvoudigt je resultaten.”