Je bekijkt nu Activiteiten tijdens Borstkankermaand
Activiteiten tijdens Borstkankermaand

Elk jaar staat oktober wereldwijd in het teken van borstkanker. Dit jaar is het thema ‘Zij aan zij’. Borstkanker heb je niet alleen, het raakt ook de mensen om je heen. Ook bij het Vicki Brownhuis staan we in oktober stil bij borstkanker. Dat doen we met vier speciale activiteiten. Tijdens alle middagen staan er lekkernijen klaar om van te genieten.

  • Informatie & moodboard maken. Op dinsdag 3 oktober zijn Josca Heijer en Cindy van Osch, verpleegkundig specialisten oncologie in ziekenhuis Bernhoven, bij ons aanwezig. Zij geven medische informatie over borstkanker. Aansluitend kun je onder leiding van Anja Heukels een moodboard maken. Je verbeeldt jouw antwoord op de vragen “Waar kom je vandaan, waar sta je nu en hoe zie je de toekomst”.
  • Kleurenworkshop. Op vrijdag 13 oktober vertelt kleurstyliste Marga Braamse, wat kleuren voor en met je kunnen doen. Met behulp van een rijke schakering aan stoffen en kleuren laat ze jou zien wat het mooiste bij jou kleurt.
  • Verwennen & ontspannen. Op vrijdag 20 oktober kun je een hele dag genieten van allerlei activiteiten mét lunch tijdens een Verwendag speciaal in het teken van de borstkankermaand.
  • Verwen je zelf – lingerie bij borstkanker. Op dinsdag 31 oktober geeft Mariska van Lingerie Van de Burgh uit Rosmalen informatie over aangepaste lingerie voor vrouwen met borstkanker. Ze laat je zien wat er mogelijk voor iedere maat.

In de activiteitenkalender vind je een overzicht van de vier activiteiten met meer informatie. Kom alleen óf samen met een familielid of vriendin. Want borstkanker heb je niet alleen. 

Ga naar de activiteitenkalender voor het overzicht.