ZOMERACTIVITEIT – Ademworkshop van Marloes van Houtert

Wanneer:
25 augustus 2021 @ 10:00 – 13:00
2021-08-25T10:00:00+02:00
2021-08-25T13:00:00+02:00
Contact:
ZOMERACTIVITEIT - Ademworkshop van Marloes van Houtert

ZOMERACTIVITEIT – Ademworkshop van Marloes van Houtert

Tijdens de zomervakantie periode is er iedere week iets anders te doen in het Huis. De activiteiten zijn meestal  in de ochtend uren en worden afgesloten met een gezellige lunch of picknick op locatie. Er zijn 2 gastvrouwen van het Vicki Brownhuis bij de activiteiten aanwezig.

De kosten voor deelname zijn: 10 euro dit is inclusief koffie thee en lunch en creatief materiaal.

Tijdens deze workshops staat de kracht van jouw eigen ademhaling centraal. Je gaat op een ontspannen manier ervaren hoe je meer energie kunt krijgen en zowel fysiek als mentaal meer ‘ruimte’ gaat voelen. Wanneer je ziek bent of bent geweest heb je blokkades opgebouwd die we zachtjes los kunnen maken. Door daar met je adem naar toe te gaan ga je ook beter voelen waar jouw kracht zit.

De workshops worden gegeven door Marloes van Houtert, adem- en presentatiecoach en musicus. Tijdens de workshop zal zij haar stem gebruiken om je door de ademreis heen te leiden. Ze doet dat ondermeer door te zingen. Met haar lage altstem laat ze je trillingen voelen die effect zullen hebben op jou. Denk daarbij aan de trillingen die werken op je emoties.

We sluiten deze zomeractiviteiten af met een ochtend kennismaken met werken met paarden als ondersteuning. Opgeven voor deze activiteit? Mail gastvrouw@vickibrownhuis.nl