Vrij uit tekenen (fysiek in het huis)

Wanneer:
13 september 2021 @ 10:00 – 12:00
2021-09-13T10:00:00+02:00
2021-09-13T12:00:00+02:00
Contact:
Vrij uit tekenen (fysiek in het huis)

Mijn naam is Mariëlle, Vanuit Teken-je-Vrij, kom ik intuïtief tekenen geven bij het Vicki Brownhuis in Den Bosch. Een ochtendje ontspannen Vrij uit tekenen. Via je handen de verbinding maken via je hart met potlood op papier. Een moment uit je hoofd. Een moment voor je Zelf! Vrij uit tekenen. Ontspannen tekenen op muziek.
Tekenvaardigheden zijn zeker niet nodig. Je vrij uiten op papier. Plezier staat voorop. Beleven in het moment! Ingaan op wat je tegenkomt kan onderdeel van het proces zijn.

Leuk als je komt! Hartelijke groet Mariëlle, intuïtief coach Teken-je-Vrij!

Wat kan ik verwachten?
Mariëlle van Teken-Je-Vrij! geeft Vrijuit tekenen fysiek in het huis, voorlopig aan max 4 personen tegelijk. Deze activiteit is in principe fysiek in het huis met gepaste afstand.

Waarom tekenen?
Mensen die te horen krijgen dat ze kanker hebben ontdekken vaak onverwachts een behoefte voor het creatieve en kunstzinnige. Het komt vaak voort uit een intuïtief gevoel. Kunstzinnig, scheppend, bezig zijn is een fijne manier om te ontspannen en een andere kant van jezelf te leren kennen. Wat ook belangrijk is: het spreekt de gezonde kern van de mens aan. Hiermee kan actief aan de eigen gezondheid gewerkt worden.

Praktische informatie

Op dit moment is de sessie gelimiteerd tot 4 deelnemers.
Je hoeft niets mee te nemen. Alle benodigdheden zijn aanwezig.
Deze ochtend wordt begeleid door Mariëlle van Teken-Je-Vrij!

Bekijk ook onderstaande video over intuïtief tekenen: