Je bekijkt nu POWER GIRLS – Anny en Caroline
POWER GIRLS – Anny en Caroline
Wanneer:
8 oktober 2021 @ 10:00 – 13:00
2021-10-08T10:00:00+02:00
2021-10-08T13:00:00+02:00
Waar:
Vicki Brownhuis
Aartshertogenlaan 469
's-Hertogenbosch
Kosten:
€ 10,00
Contact:

Wat kan deze bijeenkomst voor je betekenen
Iedere maand organiseert het Vicki Brownhuis een gespreksgroep voor mensen met een vorm van uitgezaaide kanker. Wanneer je hoort dat er uitzaaiingen zijn, stort jouw wereld opnieuw in.  Vanaf dat moment gaat de ziekte een nieuwe fase in. Genezing is meestal niet meer mogelijk, behandeling vaak gelukkig nog wel. Iedereen gaat daar op een eigen manier mee om. Soms is het moeilijk om er met je partner, familie en vrienden over te praten. Zij willen alles voor je doen, maar begrijpen wat je voelt, is voor hen soms moeilijk. Met lotgenoten is dat anders. Zij weten wat je doormaakt.

De ervaring van een gast
Je merkt dat je toch wat vastloopt en behoefte hebt aan een veilige plek waar je kunt delen wat je meemaakt. Een groep waarin je voelt dat er naar je geluisterd wordt,  je begrepen wordt in alle emoties die door je heen gaan. In deze groep vertel je jouw verhaal, je zorgen en angsten. Niet alleen wordt er verdriet gedeeld maar er wordt ook gelachen. Er is ruimte voor alle emoties over de stomme en nare dingen die je meemaakt. Na zo’n ochtend samen ga je iets lichter de deur uit. Dat is wat de groep voor mij betekent.”

Praktische informatie

  • De bijeenkomsten zijn elke tweede vrijdag van de maand in het Vicki Brownhuis van 10.30 uur tot 12.30 uur.
  • De begeleiding van de bijeenkomsten wordt verzorgd door Anny van den Heuvel en Caroline Timmermans. Marga Kuipers zal als ervaringsdeskundige ook een deel van de begeleiding op zich nemen.
  • Kosten activiteit: €10,00 inclusief lunch.
  • De aanmelding is pas definitief als je een bevestiging ontvangt.