Je bekijkt nu PASSEN EN METEN – Astrid
PASSEN EN METEN – Astrid
Wanneer:
7 september 2021 @ 13:30 – 15:00
2021-09-07T13:30:00+02:00
2021-09-07T15:00:00+02:00
Waar:
Vicki Brownhuis
Kosten:
€ 4,00
Contact:

Andere lichaamsvorm

Heb je dat ook, sinds je ziekte periode of daarna, dat je een kledingstuk niet meer past. Misschien doordat je nu een stoma draagt of omdat je een borst moet missen. Maar wat nu met die broek die zo fijn zit of de jurk die je zo graag draagt en nu niet meer past. Onder het genot van een bakje koffie lopen we je kleding door om te kijken wat we kunnen veranderen aan die jurk of broek om hem toch weer lekker te laten zitten.

Meer mogelijkheden

In het kader van duurzaamheid kunnen we bijvoorbeeld van een oud kledingstuk een mutsje maken om je hoofd te beschermen tegen de zon of een tasje voor je stoma benodigdheden. Niets is te gek bij alles wat jij wil (ver)maken, van mutsjes (bij kaalheid), knuffelharten (voor borstkanker) of herinneringskussens voor nabestaanden.

Praktische informatie

  • Passen en meten wordt begeleid door Astrid van Rooij. Zij heeft jaren als lerares Textiele werkvormen gewerkt en heeft daarnaast een achtergrond als creatieve therapeut.

  • De deelname is pas definitief als je een bevestiging ontvangt.

Reactie van een deelnemer:
“Het is heel fijn als iemand met je meedenkt over “knelpunten” in je kleding. Astrid bedenkt samen met je oplossingen en helpt je die zelf toe te passen. De aanpak was creatief en oplossingsgericht. Ik heb er veel profijt van gehad en het was nog leuk ook!”