Je bekijkt nu Themabijeenkomst voor ouders
Themabijeenkomst voor ouders
Wanneer:
18 juni 2024 @ 19:00 – 21:30
2024-06-18T19:00:00+02:00
2024-06-18T21:30:00+02:00
Waar:
Vicki Brownhuis
Aartshertogenlaan 469 Den Bosch

Op dinsdag 18 juni organiseert Vereniging Kinderkanker Nederland, in samenwerking met het IPSO centrum Vicki Brownhuis een bijeenkomst voor ouders.

Want: wat gebeurt er eigenlijk met je gezin als je kind kanker krijgt? En hoe gaat het met jullie na de intensieve behandelperiode? Welk effect heeft de intensieve behandeling op jullie, zowel fysiek als mentaal? Hoe gaat het met broers en zussen? Hoe gaat het met jullie als partners of hoe gaat het met jou als alleenstaande ouder?

Kortom: (Hoe) Verandert het gezinssysteem en welke uitdagingen kom je tegen?

Geert-Jan Brouwers is vader van een kind dat kanker heeft gehad en zal zijn ervaringen delen. Er is veel mogelijkheid om met elkaar uit te wisselen en van elkaar te horen waar je tegenaan loopt, of wat er misschien wel heel goed gaat. En als je liever alleen luistert naar hoe het anderen vergaat, voel je ook dan zeker welkom. We willen graag samen en voor elkaar een interactieve avond organiseren. Want wie begrijpt je nou beter dan iemand die in dezelfde situatie zit en tegen dezelfde uitdagingen aanloopt?

Geert-Jan zal jullie samen met vrijwilligers van het Vicki Brownhuis ontvangen in het Vicki Brownhuis in Den Bosch.

Voor wie: Ouders van een kind dat kanker heeft (gehad) – zowel kort als lang geleden
Tijd:  19.00 uur – 21.30 uur
Locatie: Vicki Brownhuis, Den Bosch

Aanmelden doe je via de website van Verenniging Kinderkanker Nederland: Ouderbijeenkomst in het Vicki Brownhuis – Den Bosch | Vereniging Kinderkanker Nederland