Je bekijkt nu MANDALA OF DROMENVANGER MAKEN – Marielle
MANDALA OF DROMENVANGER MAKEN – Marielle
Wanneer:
20 augustus 2024 @ 10:00 – 12:00
2024-08-20T10:00:00+02:00
2024-08-20T12:00:00+02:00
Kosten:
7

Wat is het?
We gaan een dromenvanger of een mandala maken met strijkkralen, eventueel aan de hand van voorbeelden. Heb je zelf Pinterest dan kan je thuis al een voorbeeld opzoeken en meenemen. Aan het einde mag je je ontwerp ter plekke strijken en mee naar huis nemen.

Wat brengt het je?
Deze workshop is een ontspannen manier naar een eindproduct werken om dat met een blij gevoel mee naar huis te kunnen nemen. Tegelijkertijd een ontspannen manier om kennis te maken met Mariëlle en haar manier van werken. Om vandaaruit misschien de stap naar het Vrij-Uit-Tekenen! te kunnen maken.

Het kan fijn zijn om met je aandacht ergens gericht mee bezig te zijn. Kunnen kiezen in kleur en vorm kunnen het gevoel geven van voldoening en van zelfbeschikking. Daarnaast mogen en kunnen ook allerlei thema´s naar boven komen om te delen in een veilige gekaderde omgeving.

Praktische informatie

  • Ervaring is niet nodig.
  • Vormen en materiaal zijn aanwezig. Mocht je zelf strijkkralen of vormpjes hebben, dan mag je die uiteraard meenemen.
  • Je deelname is definitief als je van ons een bevestiging hebt ontvangen.
  • Maximum aantal deelnemers: 8

Deze workshop wordt gegeven door Mariëlle Roovers van der Heijden van Teken-Je-Vrij! Mariëlle werkt intuïtief en coachend en geeft om de week op dinsdagochtend Vrij-Uit-Tekenen! In het Vicki Brownhuis.