Je bekijkt nu IN GESPREK OVER WERKEN MET EN NA KANKER – Francis
IN GESPREK OVER WERKEN MET EN NA KANKER – Francis
Wanneer:
11 april 2024 @ 10:00 – 13:00
2024-04-11T10:00:00+02:00
2024-04-11T13:00:00+02:00
Waar:
Vicki Brownhuis
Kosten:
€5

Wat is het?
Zowel kanker als de behandeling hebben grote impact op je leven en je energie: in de privésfeer, sociaal en op je werk. Werk is misschien het laatste waar je hoofd naar staat. Als het goed is, krijg je begeleiding vanuit je werk bij het weer oppakken of uitbreiden van je werkzaamheden. Dit kan allerlei vragen en onzekerheden oproepen. Misschien vind je het spannend dit te delen op je werk. Of heb je behoefte aan meer uitleg. In een gesprek met Francis kun je laagdrempelig je verhaal kwijt en al je vragen stellen. Ze biedt een luisterend oor, treedt op als vraagbaak en sparringpartner.

Wat brengt het je?
Samen kijk je wat jij nodig hebt (=jouw behoeften), waar je aan toe bent (=duidelijkheid) en welke stappen je kunt zetten (=eigen regie). Daardoor ervaar je meer rust en ruimte. Van daaruit is het makkelijker om in beweging te komen en daadwerkelijk stappen te zetten.

Praktische informatie

  • Duur van een gesprek: 45 minuten. Aanvangstijden zijn 10u, 11u en 12u.
  • Vorm van gesprek: laagdrempelig, vertrouwelijk, jij bent leidend, alles is bespreekbaar.
  • Een of twee vervolggesprekken zijn mogelijk.
  • Je mag iemand meenemen als je dat prettig vindt. Bijvoorbeeld een familielid of vriend/vriendin.

Francis te Nijenhuis voert het gesprek met je. Zij heeft een medische achtergrond, heeft in het verleden gewerkt bij de Vereniging Kinderkanker Nederland (toen VOKK). Ze geeft gezond beweeglessen aan mensen met een beperking en ouderen. En heeft persoonlijke en werkervaring met re-integratie. Zij zet zich graag in voor een duurzame en goede terugkeer van mensen in werk en weet uit eigen ervaring welke drempels er zijn.