Je bekijkt nu GOLDEN GIRLS  4 – Willemien en Elma
GOLDEN GIRLS 4 – Willemien en Elma
Wanneer:
17 september 2024 @ 18:45 – 20:45
2024-09-17T18:45:00+02:00
2024-09-17T20:45:00+02:00

Wat is Golden girls ?
Dit is een lotgenotenavond voor vrouwen met kanker vanaf 45 jaar uit de regio ’s-Hertogenbosch. Verbonden door vechtlust, stoerheid en helaas ook door ziekte, vormen deze “Goldengirls” een netwerk van steun voor elkaar. Vrouwen lopen door kanker vaak tegen problemen aan die lastig te bespreken zijn. Bij de Golden girls vind je naast gezelligheid ook een luisterend oor en delen we handige tips om met ongemakken van kanker om te gaan.

Het Vicki Brownhuis organiseert voor deze doelgroep (ex-) kanker patiënten elke maand een activiteit waarbij het programma mede bepaald wordt door de vrouwen zelf. Een avond waar vrouwen elkaar inspireren door ervaringen te delen en ideeën en tips uit te wisselen.

Geen verplichtingen
Wij begrijpen als geen ander dat je het ene moment meer behoefte hebt aan lotgenotencontact dan het andere. Soms ben je misschien op zoek naar steun, terwijl je een tijdje later even niet meer geconfronteerd wil worden met de ziekte. Dat is helemaal prima. Kies gewoon per keer of je er bij wilt zijn. Wij zijn er wanneer jij daar behoefte aan hebt, zonder verplichtingen.

Praktische informatie

  • De bijeenkomsten worden begeleid door ervaringsdeskundigen Willemien de Ronde en Elma Hol.
  • Graag vooraf aanmelden.
  • Inloop vanaf 18.15 uur.
  • De deelname is pas definitief als je een bevestiging hebt ontvangen.