ENERGETISCHE ONTSPANNING – Yvonne

Wanneer:
7 januari 2022 @ 10:00 – 13:00
2022-01-07T10:00:00+01:00
2022-01-07T13:00:00+01:00
Waar:
Vicki Brownhuis
Aartshertogenlaan 469
's-Hertogenbosch
Kosten:
€ 4,00
Contact:
073-6148550
ENERGETISCHE ONTSPANNING - Yvonne @ Vicki Brownhuis

Waarom Energetische ontspanning?

Als je te horen krijgt dat je kanker hebt dan kan dat veel emoties teweeg brengen. In deze alles overheersende overlevingsperiode is er weinig ruimte voor ontspanning en bezinning. Geestelijk en lichamelijk ben je uit balans. Het familie- en gezinssysteem trilt mee in deze moeilijke fase waardoor ook zij uit balans raken. Dit ‘uit balans zijn’ kan blokkades in het lichaam veroorzaken die zowel mentaal als fysiek belemmeringen met zich meebrengen.

Wat voor effect heeft Energetische ontspanning

Een Energetische Ontspanning sessie helpt blokkades op te ruimen en het energieveld weer in balans te brengen. Er ontstaat een moment van rust, ontspanning en loslaten en weer contact maken met wie je werkelijk bent. Dit is nodig om heftige periodes aan te kunnen en om te kunnen reageren vanuit je eigen kracht.

Hoe werkt Energetische ontspanning?

Je ligt gekleed op een behandeltafel of zit gekleed op een stoel. De sessie is gericht op de werking van energie in en om je lichaam. Middels handoplegging of strijkende bewegingen vlak langs of op (grote) afstand van je lichaam worden blokkades op een zachte manier in beweging gebracht en zal positieve energie zijn weg vinden naar de plek die dit het hardst nodig heeft. De werking van energie kan voelbaar zijn als warmte, koelte, trillingen, moeheid, zwaarte, borrelen van de darmen, ontspanning of een loom gevoel.

Het is een natuurlijke en veilige werkwijze zonder bijwerkingen geschikt voor alle leeftijden en kan uitstekend samen gaan met behandelingen in het reguliere circuit of juist als extra aanvulling daarop.

Praktische informatie

  • Energetische ontspanning is een persoonlijke op maat afgestemde sessie.

  • Een sessie duurt 45 minuten. zie algemene info voor de aanvangstijden.

  • Je aanmelding is pas definitief als je een bevestiging ontvangt.