Je bekijkt nu DIEPTEONTSPANNING – Marjanne
Diepte ontspanning
DIEPTEONTSPANNING – Marjanne
Wanneer:
16 september 2021 @ 13:30 – 15:00
2021-09-16T13:30:00+02:00
2021-09-16T15:00:00+02:00
Waar:
Vicki Brownhuis
Aartshertogenlaan 469
's-Hertogenbosch
Kosten:
€5,00
Contact:
0736148550

‘Een bijzondere ervaring die je gegarandeerd blijvende en ontspannende resultaten levert.’

Wat kan ik verwachten? 

Tijdens de sessie lig je gekleed op een massagetafel. Er zijn dekens en kussens beschikbaar zodat je comfortabel en warm blijft. In de sessie bereik je snel een diepe ontspanning, zodat je echt rust kan ervaren. Diepteontspanning helpt om al je gedachten even los te laten. Soms in pure stilte of juist met een verhaal, waarin de geuren en kleuren van de natuur je helemaal opladen. Na een behandeling voel je je energieker en ben je je meer bewust van je lichaam, in het bijzonder van gevoelige plekken en risicofactoren die van belang zijn voor jouw gevoel van gezondheid en welzijn. Je voelt je meer in balans, tevreden en rustiger.

Wat brengt het je?

Als je je goed voelt, gaat alles veel beter. Wie te maken heeft met kanker kent juist momenten waarbij je veel in het hoofd zit en moeilijk tot rust kan komen. Om (weer) goed of optimaal te kunnen functioneren, moet je zorgen voor evenwicht tussen lichaam en geest. Dat vraagt veel van je, vooral ook bewustwording en (h)erkenning. In de sessie Diepteontspanning kan jij je totaal ontspannen. Je (her)ontdekt je eigen kracht en werkt met hernieuwde energie aan de gewenste verandering of vervolgstappen. Er worden ook tips gegeven waarmee je ook thuis dit gevoel van rust kan bereiken.

Praktische informatie

  • Een sessie duurt 30 minuten. De aanvangstijden zijn 13:30, 14.15 en 15.00 uur
  • Meld je aan, zodat wij je kunnen indelen op een beschikbaar moment. Je ontvangt hiervan een bevestiging.
  • Draag gemakkelijk zittende kleding.
  • Neem zelf een handdoek mee.

Het kan goed zijn om na 1 à 2 maanden nog een sessie te plannen. Je kan dan samen met Marjanne bespreken of de tips en oefeningen voldoende ontspanning hebben gebracht en wat het effect daarvan op jou is.

Deze diepteontspanning wordt gegeven door Marjanne Daalder. Zij is hypnotherapeut en heeft een praktijk voor hypno- en psychotherapie.