Je bekijkt nu DIEPTEONTSPANNING – Marjanne
Diepte ontspanning
DIEPTEONTSPANNING – Marjanne
Wanneer:
16 september 2021 @ 13:30 – 15:00
2021-09-16T13:30:00+02:00
2021-09-16T15:00:00+02:00
Waar:
Vicki Brownhuis
Aartshertogenlaan 469
's-Hertogenbosch
Kosten:
€4,00
Contact:
0736148550

Wat kan ik verwachten?

In de sessie bereik je snel diepte ontspanning zodat je echt rust kan ervaren. Soms in pure stilte of juist met een verhaal waarin de geuren en kleuren van de natuur je helemaal opladen. Een bijzondere ervaring die je helpt om al je gedachten even los te laten. Na deze sessie voel je je energieker en ben je meer bewust van je lichaam. Tijdens de sessie lig je gekleed op een massagetafel. Er zijn dekens en kussens beschikbaar zodat je comfortabel en warm blijft.

Wat is het effect?

Als je je goed voelt, gaat alles veel beter. Wie te maken heeft met kanker kent juist momenten waarbij je veel in het hoofd zit en moeilijk tot rust kan komen. Om (weer) goed of optimaal te kunnen functioneren, moet je zorgen voor evenwicht tussen lichaam en geest. Dat vergt veel van je, maar vooral bewust wording en (h)erkenning. In deze sessie wordt ervoor gezorgd dat jij je totaal kan ontspannen.  Je (her)ontdekt je eigen kracht en werkt met hernieuwde energie aan de gewenste verandering of vervolgstappen. Vaak worden er ook tips gegeven waarmee je ook thuis dit gevoel van rust kan bereiken. Na een behandeling voel je je energieker en ben je meer bewust van je lichaam, in het bijzonder van gevoelige plekken en risicofactoren die van belang zijn voor jouw gevoel van gezondheid en welzijn. Je voelt je meer in balans, tevreden en rustiger. Veel mensen ervaren de behandeling als ‘helend’. Ze hebben na een behandeling minder klachten, voelen een verlichting.

‘Een bijzondere ervaring die je gegarandeerd blijvende en ontspannende resultaten levert.’

Praktische informatie

  • Diepte ontspanning is op afspraak. Meld je aan, zodat wij je kunnen indelen op een beschikbaar moment. Je ontvangt hiervan een bevestiging.

  • De aanvangstijden zijn 13.30 uur, 14.15 uur en 15.00 uur

  • Draag gemakkelijk zittende kleding.

  • Behandelaar is Marjanne Daalder. Zij is hypnotherapeut en heeft een praktijk voor hypno- en psychotherapie.