Je bekijkt nu BONDGIRLS – Nicole en Giorgia
BONDGIRLS – Nicole en Giorgia
Wanneer:
15 juli 2024 @ 19:30 – 21:30
2024-07-15T19:30:00+02:00
2024-07-15T21:30:00+02:00
Waar:
Vicki Brownhuis
Kosten:
€ 5,00
Contact:

Bondgirls, wat is het?

Dit is een lotgenotenavond voor vrouwen onder 45 jaar uit de regio ’s-Hertogenbosch, die geconfronteerd zijn met kanker. Verbonden door veerkracht, kwetsbaarheid en het ziek zijn, vormen deze “Bondgirls” een netwerk van steun voor elkaar. Vrouwen lopen door kanker vaak tegen problemen aan die lastig bespreekbaar zijn. Bij de Bondgirls vind je naast gezelligheid ook een luisterend oor en delen we tips om met de ongemakken van kanker om te gaan.

Het Vicki Brownhuis organiseert voor deze doelgroep (ex-)kankerpatiënten (niet alleen borstkanker, maar ook iedere andere vorm) elke maand een samenkomst waarbij het programma mede door de vrouwen zelf wordt bepaald. Een avond waar vrouwen elkaar inspireren door ervaringen te delen en ideeën uit te wisselen.

Praktische informatie

  • De bijeenkomsten worden begeleid door Nicole Jansen en Angela van Baalen.
  • Elke derde maandag van de maand is er een bijeenkomst.
  • Inloop vanaf 19.15 uur.
  • Graag vooraf aanmelden.
  • De inschrijving is pas definitief als je een bevestiging hebt ontvangen.
  • Er wordt een eigen bijdrage gevraagd van € 5,00.

Geen verplichtingen

Wij begrijpen als geen ander dat je het ene moment meer behoefte hebt aan lotgenotencontact dan het andere. Soms ben je misschien op zoek naar steun, terwijl je een tijdje later even niet meer geconfronteerd wil worden met de ziekte. Dat is helemaal prima. Kies gewoon per keer of je er bij wilt zijn. Wij zijn er wanneer jij daar behoefte aan hebt, zonder verplichtingen.