Je bekijkt nu Bondgirls (Lotgenotenbijeenkomst vrouwen met kanker – 2)
Bondgirls (Lotgenotenbijeenkomst vrouwen met kanker – 2)
Wanneer:
28 september 2020 @ 19:00 – 21:30
2020-09-28T19:00:00+02:00
2020-09-28T21:30:00+02:00

Bondgirls wat is het?

Dit is een lotgenotenavond voor vrouwen met kanker onder 45 jaar uit de regio ’s-Hertogenbosch. Verbonden door vechtlust, stoerheid en helaas ook ziekte vormen deze “Bondngirls” een netwerk van steun voor elkaar. Vrouwen lopen door kanker vaak tegen problemen aan die lastig te bespreken zijn. Bij de Bondgirls vind je naast gezelligheid ook een luisterend oor en delen we handige tips om met ongemakken van kanker om te gaan.

Het Vicki Brownhuis organiseert voor deze doelgroep (ex-)kanker patiënten (niet alleen borstkanker, maar ook iedere andere vorm) elke maand een activiteit waarbij het programma mede bepaald wordt door de vrouwen zelf. Een avond waar vrouwen elkaar inspireren door ervaringen te delen en ideeën en tips uit te wisselen. 

Praktische informatie

  • De bijeenkomsten worden begeleid door ervaringsdeskundigen Nienke Loeffen en Lieke Heerkens;
  • Op maandag om de twee weken;
  • Graag vooraf aanmelden;
  • Inloop vanaf 18.00 uur.

Geen verplichtingen

Wij begrijpen als geen ander dat je het ene moment meer behoefte hebt aan lotgenotencontact dan het andere. Soms ben je misschien op zoek naar steun, terwijl je een tijdje later even niet meer geconfronteerd wil worden met de ziekte. Dat is helemaal prima. Kies gewoon per keer of je er bij wilt zijn. Wij zijn er wanneer jij daar behoefte aan hebt, zonder verplichtingen.