Je bekijkt nu ADEMWORKSHOP
ADEMWORKSHOP
Wanneer:
15 november 2021 @ 10:00 – 12:00
2021-11-15T10:00:00+01:00
2021-11-15T12:00:00+01:00
Contact:

Ademworkshop van Marloes van Houtert

Tijdens deze workshops staat de kracht van jouw eigen ademhaling centraal. Je gaat op een ontspannen manier ervaren hoe je meer energie kunt krijgen en zowel fysiek als mentaal meer ‘ruimte’ gaat voelen. Wanneer je ziek bent of bent geweest heb je blokkades opgebouwd die we zachtjes los kunnen maken. Door daar met je adem naar toe te gaan ga je ook beter voelen waar jouw kracht zit.
We gaan aan de slag met verschillende, ontspannende ademtechnieken. Het zijn technieken die je zittend op een stoel of lekker liggend op een yoga-mat kunt uitvoeren. Deze oefeningen zijn ook fijn om thuis te doen.
Eén van de technieken die we toepassen is de energiek- en fit-ademhaling. Het is een vorm van de ademtechniek die Wim Hof, “the Iceman” gebruikt. We laten echter de koude en het ijs achterwege en gaan vooral voor de focus en energie!
De workshops worden gegeven door Marloes van Houtert. De grootte van de groep is minimaal 4 en maximaal 8 deelnemers.
Marloes is adem- en presentatiecoach en daarnaast ook musicus. Tijdens de workshop zal zij haar stem gebruiken om je door de ademreis heen te leiden. Ze doet dat ondermeer door te zingen. Met haar lage altstem laat ze je trillingen voelen die effect zullen hebben op jou. Denk daarbij aan de trillingen die werken op je emoties. In het dagelijkse leven hebben we misschien de neiging om deze weg te stoppen of tijdelijk te parkeren, maar vaak is het fijn als ze aangeraakt worden, zodat ze ruimte krijgen en je je ervan bewust wordt.

Voor meer informatie over Marloes kun je een kijkje nemen op www.opjouwpodium.nl Opgeven voor deze activiteit? Mail gastvrouw@vickibrownhuis.nl